Op dinsdag 27 oktober konden patiënten een prik tegen pneumokokken komen halen. De patiënten die voor de prik in aanmerking kwamen, hebben een uitnodiging per post van ons ontvangen.

Op de prikdag zijn alle prikken op gegaan. Dat komt doordat er een landelijk tekort is aan prikken. En er zijn meer mensen ingegaan op de uitnodiging dan vorig jaar. Daarom hebben sommige mensen, die wél naar ons toe zijn gekomen voor de prik, geen prik gekregen. Onze excuses voor het ongemak.

De mensen die wél zijn gekomen voor de prik tegen pneumokokken, maar geen prik hebben gekregen, krijgen een nieuwe uitnodiging van ons. We hebben hun uitnodigingen bewaard. Daarom weten we precies wie opnieuw moeten uitnodigen.

We hebben de prik tegen pneumokokken opnieuw besteld. In december hopen we de prik te kunnen geven.