Een afspraak dient u te maken bij uw eigen huisarts.
Of bij de huisarts in opleiding die bij uw eigen huisarts hoort. De huisarts in opleiding (aio) van mw. Wijbenga en Mekenkamp is Mw. S. Slockers. De aio van Mw van Westing en Dhr. Pieters is mw. M. Kool. U kunt ook bij hun een afspraak inplannen.

Als u een afspraak wilt maken voor een bevolkingsonderzoek (uitstrijkje), oren uitspuiten, injecties, dan vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen om dit in te plannen in de agenda van de assistente.

Als u een verwijsbrief wilt hebben voor bijvoorbeeld de fysiotherapeut, dan kunt u dit aanvragen via een e-consult richting de arts of via de assistente. Kijk hiervoor onder het blokje ‘online-diensten’ bij het e-consult voor meer informatie.

Let op, via deze weg een afspraak maken geldt alleen als de klacht niet spoedeisend. Daarnaast zijn deze plekken bedoeld om 1 enkele klacht te bespreken (10 minuten afspraak). Het is niet geschikt voor het maken van een afspraak waarbij u meerdere klachten wilt bespreken of voor een ingreep. Als u dit wel wenst, neem dan contact op met de assistente.

Er wordt een bevestigingsmail naar uw opgegeven mailadres gestuurd van de gemaakte afspraak. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan eerst in uw spam berichten of de mail daarin zit.