De spreekuren zijn uitsluitend op afspraak. Er is geen inloopspreekuur.


online
Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken bij uw huisarts? Dat kunt u zelf regelen via uw online patiëntenomgeving.

Let op: via deze weg een afspraak maken geldt alleen als de klacht niet spoedeisend is. Daarnaast zijn deze plekken bedoeld om 1 enkele klacht te bespreken (10 minuten). Het is niet geschikt voor het maken van een afspraak waarbij u meerdere klachten wilt bespreken of voor een ingreep. Als u dit wel wenst, neem dan contact op met de assistente.

U dient de online afspraak in te plannen bij uw eigen huisarts of bij de huisarts in opleiding (aio) die bij uw eigen huisarts hoort: Mw. J. Hoek (aio van mevr. Wijbenga), Dhr. A. Bevort (aio van mevr. Van Westing en dhr. Pieters).

Er wordt een bevestigingsmail naar uw opgegeven mailadres gestuurd van de gemaakte afspraak. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan eerst in uw spam berichten of de mail daarin zit.


via de assistent
Tussen 8.00 en 17.00 uur kunt u telefonisch of aan de balie een afspraak maken. De doktersassistent zal vragen naar de aard van uw klachten (triage), zodat zij het spreekuur zo efficiënt mogelijk kan indelen. Een afspraak bij de huisarts duurt ongeveer 10 minuten, dit is voldoende tijd om één probleem te bespreken. In overleg met de assistent kunt u meer tijd reserveren in de volgende gevallen:

  • als u meer dan één probleem heeft
  • als u met meerdere personen wilt komen
  • als u voor uw probleem een langer gesprek denkt nodig te hebben
  • als u een kleine chirurgische ingreep of spiraalplaatsing moet ondergaan

Meer tijd reserveren voorkomt voor anderen langere wachttijden.
Als u een afspraak wilt maken voor bevolkingsonderzoek (uitstrijkje), oren uitspuiten of injectie, dan kunt u dit laten inplannen in de agenda van de assistente.


Afspraak afzeggen of verzetten
Wilt u de assistent 24 uur van tevoren bellen als een afspraak niet door kan gaan? Bij niet tijdig afzeggen van uw afspraak zijn er kosten verbonden.


Verwijsbrief aanvragen
Als u een verwijsbrief wilt hebben voor bijvoorbeeld de fysiotherapeut, dan kunt u dit aanvragen via een e-consult richting de arts of via de assistente. Kijk hiervoor onder het blokje ‘online-diensten’ bij het e-consult voor meer informatie.