De huisartsenzorg bestaat uit een team van huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Er zijn in ons centrum vijf huisartsen werkzaam.

  Mevr. M. Kroon
Huisarts Kroon is vanwege zwangerschapsverlof afwezig van 19 maart t/m 31 augustus 2018.
Haar vervangsters zijn van half maart tot eind april mevr. Leijten en vanaf eind april t/m begin augustus mevr. Haarmans.
 
[foto volgt]   Mevr. T. Mekenkamp
Huisarts Mekenkamp is vanwege langdurig ziekte de komende periode afwezig. Haar vervangsters zijn op maandag mevr. Dols, op dinsdag, woensdag en donderdag mevr. Noory.
 
  Dhr. F. Pieters
 
  Mevr. I. van Westing
 
  Mevr. E. Wijbenga
Vanaf 2011 ben ik werkzaam als huisarts in GC De Vaart. Ik ben een ervaren en betrokken huisarts die zorgvuldig te werk gaat en veel plezier haalt uit het contact met de patiënten en het echt iets te kunnen betekenen voor ze.
Daarnaast ben ik ook huisartsopleider. Het begeleiden van een huisarts in opleiding geeft mij veel voldoening. En tegelijktijdig houdt het je scherp en up-to-date. Verder verricht ik binnen de dagelijks praktijk ook chirurgische ingrepen, dien ik injecties toe en plaats ik spiralen. Tevens doe ik om de week een spreekuur op het consultatiebureau.
Binnen de SAG houd ik mij bezig met de hart- en vaatziekten, diabetes mellitus en draag ik bij aan wetenschappelijk onderzoek. In mijn vrije tijd maak ik muziek en ik dans en sport graag.
 


Huisartsen in opleiding

In ons centrum zijn er twee huisartsen in opleiding aanwezig.
Mw. E. Go, 3e jaars. Begeleiders zijn dhr. Pieters en mw. van Westing (tot maart 2019).
Mw. L. van der Eem, 1e jaars. Begeleiders zijn mw. Wijbenga en mw. Mekenkamp (tot maart 2019)
Dit zijn afgestudeerde artsen, die onder supervisie van de huisartsen zelfstandig spreekuur doen. De doktersasssistent zal met u overleggen of u bij hen op het spreekuur wilt komen.


Co-assistenten

De huisartsenpraktijken werken samen met de Vrije Universiteit.
Wij leiden huisartsen op en soms lopen geneeskunde-studenten een paar weken mee in de praktijk.
Op dit moment hebben wij geen co-assistenten in het centrum.


Vakantie en afwezigheid huisartsen

Het kan voorkomen dat u bij een andere huisarts op het spreekuur komt in verband met vakantie.